+48 796 141 440  biuro@wsparciespoleczne.pl
    • Polski
    • English
  • [wpa_toolbar]

    Szacowanie cen rynkowych – usługa opiekuńcza w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

    Szacowanie cen rynkowych – usługa opiekuńcza w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

    Szacowanie ceny rynkowej na usługę przygotowania i dostarczenia posiłków dla osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu objętych usługami społecznymi w projekcie lub poza w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

     

    W związku z realizacją projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0” w ramach Poddziałania IX.2.2 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My” wraz z Łódzkim Sejmikiem Osób Niepełnosprawnych zaprasza do składania ofert cenowych na usługę na świadczenie usługi przygotowania i dostarczenia posiłków dla osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu objętych usługami społecznymi w projekcie lub poza w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

     

    Usługa zostanie podzielona na 2 części.

    W części 1: Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków w formie  dwudaniowego obiadu do miejsc zamieszkania uczestników projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

    Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien obejmować:

    A.
    zupę – jedna porcja – min. 300 ml/os.

    B.         danie główne:

     

    a)      danie
    mięsne (3 razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) –
    jedna porcja – min. 120 g/os.,

    b)     dodatki
    do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza,
    kluski śląskie, itp. – jedna porcja – min. 200 g/os.

    c)      dodatek
    warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120
    g/os.

     

    – z zastrzeżeniem diet specjalnych. .

    W części 2:  Przedmiotem zamówienia w części 2 jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla uczestników DDP z uwzględnieniem indywidualnych diet uczestników w formie II śniadania oraz dwudaniowego obiadu w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

    Zamawiający określa
    następującą gramaturę posiłku w formie
    II śniadania, który powinien obejmować:
    A. Kanapka (lub bułka słodka – min. 150 g/os.):

    a)   pieczywo mieszane – jedna porcja – min. 150g/os,

    b)   masło – jedna porcja – min. 20 g/os,

    c)   wędliny – jedna porcja – min. 50 g/os,

    d)   lub ser żółty lub biały – jedna porcja – min. 50 g/os,

    e)   lub jajko gotowane – min. 1 szt/os. lub jajecznica – min. 150 g/os.

    f)    świeże warzywa – jedna porcja – min. 50 g/os,

    g)   lub dżem lub miód – min. 25 g/os.

    wraz z dodatkiem w postaci

    a)   owoce świeże – np. jabłka, gruszki, śliwki, truskawki,
    banany, mandarynki, pomarańcze – min. 150 g/os.

    b)   lub jogurt – np. czysty lub owocowy – min. 150 g/os.

    c)   lub galaretka owocowa – min. 80 g/os.

    3. Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien obejmować:

    B.   zupę – jedna porcja – min. 300 ml/os.

    C.   danie główne:

    1)    danie mięsne (3 razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) – jedna porcja – min. 120 g/os.,

    2)    dodatki do dań na
    gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza, kluski
    śląskie, itp. – jedna porcja – min. 200 g/os.

    3)    dodatek warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120 g/os.

    4)    napój – min. 200 ml/os.

     

    – z zastrzeżeniem treści pkt 4 lit. h (diety specjalne)

    Zainteresowanych Wykonawców prosimy o przesyłanie do dnia 01.06.2021 r. ofert cenowych na wzorze załączonym do niniejszego szacowanie cen rynkowych.

    WZÓR OFERTY CENOWEJ – usługa przygotowania i dostarczenia posiłków