+48 796 141 440  biuro@wsparciespoleczne.pl
    • Polski
  • [wpa_toolbar]

Poszukujemy kandydatów/kandydatek na stanowisko: Terapeuta zajęciowy w Dziennym Domu Pomocy w Skierniewicach.

Ciąg unijny

Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My” z siedzibą w Łodzi w związku z realizacja projektu „POMOC – Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego w latach 2014-2020 poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko: Terapeuta zajęciowy w Dziennym Domu Pomocy w Skierniewicach.

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

• Prowadzenie terapii zajęciowej;
    • Prowadzenie treningu umiejętności praktycznych;
    • Prowadzenie treningu zarządzania mieszkaniem w tym treningu zarządzania energią;
    • Prowadzenie treningu kulinarnego i umiejętności spędzania wolnego czasu;
    • Prowadzenie dyskusyjnego klubu filmowego;
    • Prowadzenie terapii zajęciowej grupowej i indywidualnej;
    • Prowadzenie dokumentacji z zajęć i wsparcia udzielanego podopiecznym.

WYMAGANIA:

• Wykształcenie średnie lub wyższe – kierunek lub w specjalność terapia zajęciowa lub tytuł zawodowy terapeuty zajęciowego (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 20 lipca 2011 r.);
    • Min. 2 letnie doświadczenie w pracy jako terapeuta zajęciowy;
    • Umiejętność nawiązywania kontaktów interpersonalnych, życzliwość, otwartość, asertywność.

OFERUJEMY:

• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w wymiarze 1 etatu;
    • Wynagrodzenie ok. 2900,00 zł brutto
    • Pracę pełną wyzwań w dynamicznym zespole;
    • Perspektywy rozwoju zawodowego;
    • Współrealizację dużych, ciekawych projektów.

Miejsce pracy: Skierniewice

Osoby zainteresowane współpracą prosimy o przesłanie ofert zawierających CV oraz krótki list motywacyjny do dnia 14 września 2018 r. na adres e-mail: cus@wsparciespoleczne.pl (z tytułem wiadomości: Terapeuta zajęciowy DDP) bądź na adres siedziby: Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My”; ul. 28 Pułku Strzelców Kaniowskich 71/73, 90-558 Łódź (z dopiskiem: Terapeuta zajęciowy DDP).

Do ofert prosimy o załączenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.” Oferty bez powyższego oświadczenia nie będą przez nas rozpatrywane.

W razie pytań prosimy o kontakt z Dariuszem Krajewskim, e-mail: dkrajewski@wsparciespoleczne.pl, tel. 607 11 77 02. Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Ciąg dolny kol