+48 796 141 440  biuro@wsparciespoleczne.pl
    • Polski
  • [wpa_toolbar]

Poszukujemy kandydatów/kandydatek na stanowisko Pracownik ds. Kadr i Płac

Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My” poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko Pracownik ds. Kadr i Płac.

Miejsce pracy: Łódź

OCZEKIWANIA:

• Bardzo dobra znajomość prawa pracy, przepisów z zakresu podatku dochodowego, ubezpieczeń społecznych;
    • Znajomość SODiR;
    • Umiejętność rozliczania czasu pracy;
    • Doświadczenie w prowadzeniu dokumentacji kadrowej i naliczaniu wynagrodzeń;
    • Wykształcenie co najmniej średnie i min. roczny staż pracy na podobnym stanowisku w ostatnim czasie;
    • Znajomość obsługi komputera.
    • Mile widziana znajomość zasad realizacji, rozliczeń i sprawozdawczości projektów unijnych,

OFERUJEMY:

• stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
    • pracę pełną wyzwań w dynamicznym zespole,
    • perspektywy rozwoju zawodowego,
    • współrealizację dużych, ciekawych projektów.

Osoby zainteresowane współpracą prosimy o przesłanie ofert zawierających CV do dnia 26 października 2018 r. na adres e-mailowy: ksiegowosc@wsparciespoleczne.pl (z tytułem wiadomości: Pracownik ds. Kard i Płac) bądź na adres siedziby: Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My”; ul. 28 Pułku Strzelców Kaniowskich 71/73, 90-558 Łódź (z dopiskiem: Pracownik ds. Kadr i Płac).

Do ofert  prosimy o załączenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My” w celu prowadzenia rekrutacji na aplikowane przeze mnie stanowisko.” Oferty bez powyższego oświadczenia nie będą przez nas rozpatrywane.

W razie pytań prosimy o kontakt z Idą Kazimierską, e-mail: ksiegowosc@wsparciespoleczne.pl, tel. 796 14 14 40. Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.